Personenvervoer in de regio Haarlem

U heeft een taxi nodig in Haarlem? Of u bent op zoek naar een transportbedrijf voor een andere vorm van personenvervoer, zoals directievervoer of een bruidswagen? Voor al deze en nog veel andere vormen van personenvervoer bent u bij 0900 Taxiservice in de regio Haarlem aan het juiste adres. Wij zijn een allround bedrijf in personenvervoer! U kunt 24/7 een taxi bij ons bestellen in de regio Haarlem. Verder rijden wij maar liefst van en naar negen verschillende luchthavens in Nederland, Duitsland, Frankrijk en België.

Overige vormen van personenvervoer

Wij bieden verder de volgende soorten personenvervoer in Haarlem en buiten Haarlem aan:

Limousinevervoer. Bruiloft, gala, vrijgezellenfeest of een andere feestelijke aangelegenheid, wij beschikken over 8 limousines van ruim 9 meter lang! Voorzien van lederen bekleding, sfeerverlichting, sterrenhemel, flatscreen tv en uiteraard een bar. Wij kunnen uw gehele bruidsvervoer verzorgen. In Haarlem, maar ook daarbuiten.
Thuisbrengservice. Voor een vast bedrag overal in Nederland worden opgehaald en thuisgebracht? Dat kan met de thuisbrengservice van uw taxibedrijf uit de regio Haarlem! De chauffeur reist op eigen gelegenheid naar u toe, stapt u in uw auto en rijdt u naar uw plaats van bestemming toe.
VIP-vervoer. Wij hebben ruime ervaring met personenvervoer van ambassades, consulaten en de overheid. Dit ook in samenwerking met politie-escortes. Met ons VIP personenvervoer brengen wij u en uw gasten naar elk vliegveld in Europa, of naar een ander adres.

Heeft u nog vragen over ons personenvervoer? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag wat wij allemaal voor u kunnen doen in Haarlem, maar ook buiten Haarlem.