Uitstekende service in Haarlem en omgeving

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Met een goede service onderscheiden wij ons van andere taxibedrijven in de regio Haarlem. Ten eerste geven wij u duidelijkheid. Bij ons hoeft u nooit verrast te zijn over de prijs van uw rit, want wij vertellen van tevoren exact hoeveel uw taxirit u gaat kosten. Verder brengen wij u altijd rechtstreeks naar uw eindbestemming. Wij rijden niet om en wij halen onderweg geen andere passagiers op. Hetzelfde geldt voor ritten van en naar verschillende luchthavens in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Ook niet onbelangrijk is dat wij deze goede service aanbieden voor een concurrerende prijs. Bij ons vindt u een prima prijs/kwaliteitsverhouding.

Kinderen

Onze service in Haarlem en in de buurt van Haarlem is verder onderscheidend in de manier waarop wij met kinderen omgaan. Kleine passagiers zijn kwetsbaar en uw kind is u natuurlijk dierbaar. Daarom hebben wij kinderzitjes en stoelverhogingen op voorraad voor uw reserveringen. Licht ons van te voren dus altijd in over uw kind, zodat wij ons hierop kunnen voorbereiden.

Maximaal 15 minuten wachten

Nog een pluspunt van de taxi service in de regio Haarlem, is dat u in principe nooit langer dan 15 minuten hoeft te wachten op uw taxi. Ons streven is om altijd binnen een kwartier bij u in Haarlem of in de buurt van Haarlem te zijn. Als het eventueel wat langer gaat duren, stellen wij u hiervan direct op de hoogte bij het bestellen van de taxi. Met onze taxi service hopen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn!